Morální bahno současného lidstva otřásá se v základech, aby posléze ZROD NOVÉHO, LÁSKYPLNÉHO A RADOSTNÉHO ŽIVOTA na Zemi opětovně nastat mohl

Mé články a odkazy » Morální bahno současného lidstva otřásá se v základech, aby posléze ZROD NOVÉHO, LÁSKYPLNÉHO A RADOSTNÉHO ŽIVOTA na Zemi opětovně nastat mohl

4.6.2024, Admin

Technokratická civilizace nyní doslova turborychlostí ke svému zániku spěje, a tak i ten, kdo těmito slovy pohrdá či se jim směje. On či ona mysleli si snad, že svá zvěrstva, zvrácenosti, nečestné a pokřivené způsoby chování mohou páchat zas a zas, však přeci toliko opakovaně dařilo se jim v těchto zvrácenostech, že zesměšňovali a pošpiňovali ty, jež stále nacházeli se, nachází a budou nacházet v těch nejvyšších CTNOSTECH.

Morální bahno současného lidstva otřásá se v základech, aby posléze ZROD NOVÉHO, LÁSKYPLNÉHO A RADOSTNÉHO ŽIVOTA na Zemi opětovně nastat mohl

Technokratická civilizace nyní doslova turborychlostí ke svému zániku spěje, a tak i ten, kdo těmito slovy pohrdá či se jim směje. On či ona mysleli si snad, že svá zvěrstva, zvrácenosti, nečestné a pokřivené způsoby chování mohou páchat zas a zas, však přeci toliko opakovaně dařilo se jim v těchto zvrácenostech, že zesměšňovali a pošpiňovali ty, jež stále nacházeli se, nachází a budou nacházet v těch nejvyšších CTNOSTECH.

A tak nyní pozemské pole doslova zaminované je všemi destruktivními, ničivými projevy současného lidstva a tyto miny (lidé v destrukci) nyní ve velkém vybuchovat budou, byť snažili se, často velmi mistrně, skrýt pod tou nejzamaskovanější strouhou (příkopem naplněným vodou).

Energie destrukce a ničení nyní na přetřesu je, a to se všemi možnými „šílenými“ projevy projevovat bude. Zloba, nenávist, žárlivost, závist, nepřejícnost, stejně tak jako chamtivost, pohrdavost, pýcha, samolibost, udavačství a všemožné trýznění všech živých bytostí včetně Matičky Země lidmi produkované nyní vynořují se a vynořovat budou ve velkém.

Lidské duše nyní ve velkém opouštějí a opouštět budou lidská těla, neboť pohár destruktivního způsobu života na Zemi již naplnil se, ba dokonce přetekl, a tak je před námi od základů komplexní ZMĚNA. Lidské duše z rozličných důvodů odcházet budou, i ty, které ušly velký kus cesty proměny své a pomoci Celku, ale ve velkém odcházet budou ty, jež technokratického, konzumního způsobu života budou se „zuby nehty“ držet, a hlavně své staré, prohnilé a proradné způsoby nebudou chtít opustit. A těch ze současného lidstva většina je a nejspíš i bude.

A tak si tyto duše také svůj další směr volí.

Kdo myslel si, že všechna ta upozornění Matičky Země a celého Vesmíru planá byla, a on ve svém destruktivním naladění a ničivém způsobu života pokračovat může „stůj co stůj“, ten nebude se stačit divit.

Agrese proto více a více na povrch vylézat a stoupat bude, stejně tak jako i všechny masky padat budou až na dřeň. Všechna ta nízká naladění lidí se nyní čím dál více ukazují a ukazovat budou, jedna mina za druhou bouchat budou. Nedá se nic jiného dělat, když lidé nedali si říct, a své životy dokázali za celá poslední staletí a tisíciletí skrze lumpárny, zlodějiny, nemravnosti, lži a podlosti - promarnit.

Nyní stále více bude platit – kdo neváží si ŽIVOTA, který mu byl Stvořitelem z Lásky darován, ten již nemůže být s Čelověčnou energií (Bytím Člověka) dále spojován. Pokud Člověk neplní své předurčení, pak dochází k disharmonii na úrovni celého našeho Vesmíru, nejen na planetě Zemi. Jenže sobeckému Člověku, zaprodaným duší, duším zapomenuvším na svůj původ, toto vše úplně jedno bylo…hlavně mamonu, prosperity a výjimečeného postavení se mu zachtělo. A je jedno, jestli to bylo na úkor jiných nebo druhé to poškodilo, především bylo důležité, aby jemu se v jeho byznysplánech a zvrácených, falešných cílech dařilo, doslova dokázal přes „mrtvoly“ jít a tak i lidstvo do neustálých bojů, válek, násilí čím dál více ponořit.

Energie sobectví a pýchy lidské duše ve velkém prostoupila, a tak se planeta ze své orbity téměř vychýlila.

Tomu však náš Stvořitel zabránil, tzv. pojistku proti něčemu takovému vytvořil, neboť tušil, jak dopadne to s jeho dětmi, když zvolí si destruktivní, zhoubnou cestou pro všechny jít, věděl, že v tomto naladění se lidstvo zákonitě musí zacyklit….že touto volbou ke svému zániku, ke své záhubě spěje. No, vidíme to aktuálně i dnes v čem všem se dokáží lidé zacyklit, v čem všem dokáží doslova zabřezlí a bezbřezí být…..a to i na tzv. duchovní cestě, tam si temnota s nimi ve velkém pohrát dokázala a dokáže a jejich destruktivní naladění právě zde ještě patrnější je, vidíme to nejen v reálném životě, ale i na internetových a sociálních sítích především.

V této době již nejsou zhoubou či hrozbou ti „nahoře“, ale už jen základna pyramidy – ti obyčejní lidé drží celý ten technokratický svět zvaný systém, tedy celý ten ničivý svět vnitřním naladěním, zašpiněním svým po kupě….a právě toto naladění lidstva na přetřesu nyní ve velkém bude a je…..vše proto, aby očistit se celý pozemský prostor, neboť o Matičku Zemi tu jde prioritně, od těchto ničivých energií mohl a následně, aby na Zemi bylo umožněno pokračovat jen těm, kteří toto vše pochopili, procitli a dále již nenásledují a nebudou následovat, neboť následováním destrukce si v této době také svůj konec v rámci zemského prostoru a Čelověčného prostoru volí, ale Země se již k zcela jiné energii obrátila…a je nezbytné, aby obrátili se k ní – tedy ke Světlu – i ti, kteří s ní jako Člověk v Propojení zůstat chtějí….

Celý pozemský prostor se tímto očistným procesem pročistí a na planetě Zemi umožní dále žít a tvořit jen těm, kteří oproštěni od spárů Ega, lidské temnoty jsou, kteří se k čistotě duše vracejí a v čistých úmyslech jsou.

A tak si v této jedinečné době každá jediná duše svůj osud volí, a jak uvidíme, bude velice různorodý, neboť každý jediný z nás v jiném naladění Jsme, ve které se v každodennosti nacházíme…tedy mluví za nás jen to, co v každém jediném okamžiku žijeme, cítíme, myslíme si, či skrze sebe dále projevujeme.

Nová Země je prostorem skutečných Čelověků, ne těch, kteří se ve frekvencích biorobota, nelidy či nežita nacházejí, ani těch, co si na Čelověky jen hrají, především pak v ezoterických kruzích a na sociálních sítích…..těch téměř většina je…..a lákají druhé na různé iluze včetně podnikání a byznysy Nové Země, prosím vás, tam nic takového nebude a není….je to jen další do iluze, tedy lži, ponoření….a tak mnozí možná „utopí“ se ve lži, především pak v neupřímnosti k sobě samým….

Nuž, každý z nás si skrze své vnitřní naladění v této době svůj další osud a směr volí….tak nechť je pro vás, nás všechny tím šťastným….neboť skutečně zásadním pro naše další působení v rámci Vesmíru je…..vše ale nakonec na to správné místo zaklapne tak, jak to v Nejvyšším Božím souladu je….

Děkuji Bohu, Matičce Zemi a celému láskyplnému Vesmíru za tento jedinečný čas – čas PRAVDY a LÁSKY, čas ZNOVUZROZENÍ SE A NOVÉHO SMĚŘOVÁNÍ KAŽDÉHO Z NÁS…..tak šťastný let nám všem ze srdce přeji…

S Láskou Arménia

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace