Narodit se Člověkem je ZÁZRAK, avšak zůstat ČLOVĚKEM jde jaksi stěží

Mé články a odkazy » Narodit se Člověkem je ZÁZRAK, avšak zůstat ČLOVĚKEM jde jaksi stěží

4.6.2024, Admin

Kdysi dávno bylo pro nás tak jednoduché a samozřejmé prožít naše životy od počátku početí, zrození až po náš odchod z daného vtělení v Lásce, Radosti, Moudrosti a ve Štěstí. Po celý ten čas našich Prvopočátků vědomi Jsme si byli toho, jaký obrovský DAR a POCTA je to býti Člověkem, tedy žít v souladu se svým SVĚDOMÍM a naplnit naše Čelo-věčné předurčení, a to Býti zodpovědným a svědomitým základním harmonizačním článkem nejen pozemského světa, ale života celého Universa.

Narodit se Člověkem je ZÁZRAK, avšak zůstat ČLOVĚKEM jde jaksi stěží

Kdysi dávno bylo pro nás tak jednoduché a samozřejmé prožít naše životy od počátku početí, zrození až po náš odchod z daného vtělení v Lásce, Radosti, Moudrosti a ve Štěstí. Po celý ten čas našich Prvopočátků vědomi Jsme si byli toho, jaký obrovský DAR a POCTA je to býti Člověkem, tedy žít v souladu se svým SVĚDOMÍM a naplnit naše Čelo-věčné předurčení, a to Býti zodpovědným a svědomitým základním harmonizačním článkem nejen pozemského světa, ale života celého Universa. Věděli Jsme, že právě od nás a našeho Čelověčenství odvíjí se další vesmírná dění a harmonické fungování dalších úrovní našeho Vesmíru, a proto žili jsme v Lásce a Pravdě, udržovali jsme celoživotně Harmonii v nás i všude kolem nás. Žili jsme takovým způsobem života, který byl radostný a šťastný pro všechny, včetně nás samých, a to po téměř 1 000 000 prvních let naší existence. Nikdo z nás neměl pochybnosti o tom, kým Je a kde naše původní prameny pramení. Každá jediná lidská duše přebývala v 9.plánu Bytí a tím je energie zvaná Člověk, tedy v tom nejvyšším projevu lidské duše tak, jak Jsme Bohem byli v Lásce, Radosti a Nadšení Stvořeni jako vrchol celého Stvoření – na Čele-Věků zrodil se Člověk – Syn Boží, kterému jeho Otec odevzdal vše, co pro svůj šťastný a radostný život potřebuje….stvořil pro něj planetu Zemi a vše existující na ni, tedy na planetě Zemi není Člověk žádným hostem, ale Matička Země je jeho pravým domovem, milující, láskyplnou maminkou, o kterou by měl s tou největší zodpovědností a morálním nasazením pečovat.

Planeta Země a Člověk centrální energií celého Vesmíru a Vesmírného života jsou a spolu s Bohem a především Díky Němu, svému milujícímu, tvořivému Otci toho mnoho dokázat a dále rozvinout mohou, pokud ovšem Člověk zůstane Člověkem, tedy na 9. úrovní Bytí, jinak se sníženého naladění v Člověku naopak vše temné chytí a bude jej pokoušet, snažit se ze všech sil dostat jej stále níže a níže, neboť právě z jeho nízkého naladění ona – temnota žije. Čím níže a níže lidská duše vpluje, tím širší pole působnosti temnota v Člověku má a lidská temnota navíc má svá specifika, která v jiných projevech a formách Vesmíru nemají obdoby, jsou v „lidské“ podobě unikátní.

A právě tato specifika a důsledky lidské (nelidské) temnoty rozhodli jsme se jako lidstvo prožít a projít tak těmi nejtemnějšími zákoutími našich duší…a posléze nejtemnějšími, nejtíživějšími a nejtrýznivějšími životními zkušenostmi, které nás více a více sunuli do rolí tyranů a obětí, v niž došlo čím dál více ke ztrátě své skutečné-Božské identity a ke zrodu utrpení na všech možných úrovních.

Jednoho času prostě rozhodli jsme se vydat destruktivní cestou (a i to své opodstatnění čím dál více bude mít), cestou, kde dominuje energie ničení na všech úrovních, abychom pocítili na vlastní duše i těla, jaké to je, když čím dál více vzdálíme se své Božské podstatě a v našem nitru čím dál více prostoru energie pýchy a sobectví zaujme, která právě na ruku temnotě jde…a ta posléze naše životy čím dál více ovlivňovat a řídit může.

A takovými zkušenostmi prošli jsme si v posledních 10 000 letech v plné hojnosti až nezastavitelnosti, jak intenzivně, extrémně roztočilo se koleso nízkých myšlenek, emocí, pocitů, spletitostí Ega a destruktivních způsobů smýšlení, chování a jednání v nás. Roztočilo se natolik, že lidské teplo – teplo našich srdcí a Čelo-věčné naladění vytratilo se z nás….a tak vstoupil do nás, našich srdcí a posléze životů čím dál větší mráz. Najednou bez Lásky, v čím dál větším Utrpení ocitli jsme se a sami čím dál více divili jsme se, co stalo se to s námi a našimi životy, když donedávna plně šťastně žili Jsme.

Co stalo se to s Člověkem? Kde ocitli jsme se to během tolika dalších vtělení, kam odneslo se štěstí, radost, harmonie, na kterých jsme se s tím největším nasazení a uvědomělostí po dlouhý čas každý jediný z nás, každý jediný Člověk podíleli? Kde vzalo se tolik agrese, zloby, hněvu, pokřiveností, nesnází, chamtivosti, hamižnosti, žárlivosti, závisti a čím dál více nenávisti v lidech? Co vše za starosti a problémy vstoupilo do našich životů? Kolik válek, zabíjení, trýznění, zvěrstev a utrpení zažili jsme a mnozí ještě zažívají, neboť jsme se v těch šílenostech a destrukcích zacyklili….?

No, stalo se s námi mnohé, ale především odklonili jsme se od svého předurčení daného nám Bohem, zapomněli jsme na to díky principům a způsobům temnoty, kterou rozpohybovali a do svých služeb lidské duše vyzvali nejprve temní egyptští žreci, kteří znalí vědy obraznosti a vesmírných konů dokázali svého času stvořit tak silné myšlenkové obrazy a taktéž dokázali velmi silné temné sítě splést, do kterých se postupem času stále více lidských duší dostávalo a tak parazitické struktury spletené těmito žreci posilovat a rozšiřovat pomáhali, až temnota čím dál volnější pole působnosti na Zemi měla a spojením se i s mimozemskými technologiemi dokázali otevřít zemské pole čím dál většímu množství parazitů, které pomáhali s hypnotickým působením na lidstvo a udržováním lidstva v hypnotickém spánku.

Toho všeho si mnohé vyspělé duše včetně Ježíše vědomy byly a rozhodly se pro svou jedinečnou misi – vyvést lidstvo z tohoto hypnotického spánku a s ním spojeného stavu bolesti a utrpení. Leč temné síly díky tomu, že čím dál více i lidských duší na svou stranu dostaly, způsobovaly překážky a fyzicky i energeticky působily na oslabení či zbavení se takovýchto krásných, vědomých a láskyplných duší.

Přesto Ježíš i další naši milovaní předci pomohli zanechat velmi silné odkazy dalším generacím a lidem budoucnosti.

Tento otisk našich předků a vůle mnohých dnešních lidských duší spolu se Stvořitelem a Matičkou Zemí dokáží nyní kompletně očistit zemský povrch od všech parazitických bytostí a ničivých energií a postupně sprovodit z povrchu zemského vše co s Božským principem, Láskou a Pravdou nesouzní.

A tak tu každá jediná lidská duše nyní má tu jedinečnou možnost Vesmíru prokázat, že je této – Čelo-věčné energie hodna a skrze hlubokou vnitřní proměnu svou ji bude umožněno nadále zrodit v sobě tu nádhernou Božskou – Čelo-věčnou esenci, kterou celá Země i celý Božský svět, celý Vesmír tak miluje….každý jediný z nás teď doposud nevídanou možnost má znovuzrodit se a být opět Člověkem (i když na druhou stranu už mnoho čas pro volbu svého dalšího osudu nezbývá…).

Neboť Člověk vždy nádherným a láskyplným je, zlý Člověk totiž neexistuje. To jen pak když lidské duše rozhodly se nelidy, nežity či bioroboty být, daly možnost principům temnoty do sebe a do svých životů vstoupit…a tak stal se z Člověka – biorobot, nežit či nelida, který neustále škodí, někdy aniž by si toho vědom byl, a udržuje možnost působení temnoty na Zemi a kam toto působení dnes vygradovalo, co s mnohými lidskými dušemi stalo se můžeme dnes vidět ve velkém…..no, i ony na výběr mají, zda-li do poslední chvíle budou systému, temnotě a jejich projekcím a způsobům věrni, anebo třeba na poslední možnou chvíli rozhodnou se své směřování změnit….a tak opět směrem k té nádherné, jedinečné energii, energii zvané Člověk – se vydají……

Nechť podaří se jim svá srdce, své duše, své podvědomí od bolesti a utrpení, stejně tak jako sebe celé od různých pokřiveností a destrukcí vysvobodit a mít tak možnost pocítit – jak nádherné to je – Býti Člověkem….rozpomenout se na to Kým Jsme, a co vše krásného a jedinečného, dokonalého je v nás…..

A tak ať čím dál více Čelověků na Zemi je, pomáhají Matičce Zemi, Přírodě v tomto přerodném čase, stejně tak jako Bohu a Božskému principu k plnému ukotvení na zemském povrchu…a velký Dík rovněž všem Bytostem Světla a Lásky, které nám v této době na našich cestách duší velmi nápomocny jsou, patří.

Sláva všem Člověkům….Sláva Matičce Zemi….Sláva našemu Stvořiteli…..Chvála nám všem láskyplným bytostem….

S Láskou a Vděčností za možnost Býti Člověkem....Arménia Vedrussa

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace